torsdag den 27. december 2012

Alt for længe

Har der bare ikke været plads til rokken i stuen. Der er byggerod i rummet ved siden af og min tid har været brugt på andre presserende ting....men her i julen kom rokken frem og hvor har det været godt. Der er spundet alpaca og jeg har haft hænderne i spindefibrene i kasserne. Der er gramset på håndspundet og ideerne til anvendelse titter frem.
Det er en fantastisk fornemmelse at genfinde roen ved rokken.  Og hold da op hvor jeg savner at have mine spindefibre og rokken stående i stuen, lige til at sætte sig ved.
Der er heldigvis snart spindeaften igen hos Hanne, så må jeg afsted.



mandag den 24. december 2012

Ulden julegave

Gode venner kom igår med min julegave....et lækkert islandsk fåreskind. Ikke et helt skind men lige til at putte sig med. Det er bare så lækkert, manden fik rødvinen, men måske vil han dele;-)
Ellers må julen gerne komme an:-) gaverne er købt, endda i god tid(næsten da) og gåsen er taget op af fryseren, klar til at blive stegt imorgen. Uhmmmm, vi elsker bare vores julegås, især fordi vi selv har passet den.
Jeg glæder mig til at tilbringe aftenen med min familie som betyder så meget for mig.
Må din aften også blive dejlig og lige som du har ønske det.
Glædelig jul ⛄

lørdag den 15. december 2012

Baby igen

Sikke en skøn dag.....
Der kom endnu en baby i familien. Så nu er jeg grandfaster. Min søde niece har fået en datter:-) Så er der 5 generationer i familien. 
De har dog ikke ønsket sig strik, der var rigeligt i forvejen. Meeen mon ikke hun skal have lidt lunt til senere?

søndag den 9. december 2012

Englegarns give away


9. december - Give Away Knit Pro

 Jeg kiggede lige forbi hos www.englegarn.dk og de har denne skønne gave med i deres give away. Jeg deltager helt klart:-)

Tanker om røg kontra mobil.....

Fornyligt var jeg til juletamtam og værten bestemte at alle mobiler var lydløse eller slukket. Rigtig go ide for så huskede vi jo at snakke med hinanden. Vi er nu alle så voksne at vi nok husker det😀
Men.......over halvdelen af deltagerne er rygere og de pendlede ud og ind af døren for at komme ud og indtage "frisk luft". Jo....de gik da i det mindste udenfor....men så kunne vi jo ikke snakke sammen alligevel!! Vel......??
Nå, men jeg holder usigeligt meget af disse mennesker så jeg kommer meget gerne til juletamtam igen, med mobilos på lydløs😀
Go søndag til dig, der måske læser med idag.

torsdag den 6. december 2012

Mon jeg kan huske det?

 Igår var der tid til et besøg på papirmuseet i Gråsten. Det er som slaraffenland for papirelskere. Jeg havde udset mig at jeg skulle have strimler til at flette stjerner med, men så smuttede disse origami stjerner altså også med😉

Jo....og jeg kan faktisk godt huske hvordan man gør. Måske kunne man lave et par stykker til gaver til      min mor og moster der har inviteret til fødselsdage julehygge.....