torsdag den 18. februar 2010

Generalforsamling

i Spindeforeningen. Det kan kun blive spændende at møde en masse spindende kvinder og mænd, ja og jeg har hørt at der måske er fiber at købe. Glæder mig............

tirsdag den 16. februar 2010

Så lykkedes det

Så er hun klar til galla, den yngste. Symaskinen havde ellers meldt strejke, men det klarede symaskine doktoren i storbyen lige og så var der ingen vej uden om. Kjolen er syet efter mønster fra Stof og Stil. Godt jeg har syet hele mit liv og at jeg har syet gallakjole før, for der var ikke antydning af vejledning med der hvor det kunne være nødvendigt. Hvordan syr man en usynlig lynlås i, så den er usynlig?, hvordan skal mønsterdelene vende? Hvor er midt bag eller for??
Et Burda eller Stil- mønster er bare udførligt skrevet. Men færdig blev den og indholdet i kjolen er vist ligeså smukt ;-) Som stola er der brugt 2 meter organza i ½ bredde, zigzagget hele vejen rundt.

fredag den 5. februar 2010

Navahotvinding

Så måtte jeg bare prøve det. Og mærkværdigvist nok, ligner det garn, 37 gram blev det til.
 Jeg følte mig lidt hensat til november måned, hvor jeg var på spindekursus og man skulle koncentrere sig så meget at lemmerne knagede og bragede bagefter. Men farverne er skønne og Karin Hørkildes fibre er ikke købt for sidste gang :-)
Jeg har ellers måttet spare lidt på armene til strik og spind........og DET er slet ikke så sjovt, men nødvendigt når det gør ondt.